Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: iPhone 12 Pro Max kommer att få en rejäl ökning i batteritid

Senaste ryktena säger att vi kommer få en rejäl ökning i batteritid och magnetcirkeln som vi har sett bilder på får sig ett svar.

Enligt senaste rykten på Twitter menar iHacktu Pro att iPhone 12 Pro Max kommer att ha en ökad batteritid med 3,5h jämfört med iPhone 11 Pro Max. iPhone 12 Max ska tydligen öka batteritiden med 2 timmar och 50 minuter jämfört med iPhone 11. Även om dessa siffror låter otroliga när batteriet dessutom ryktas vara 10% mindre än föregångaren, så ska man tänka på att de påstås komma från Apples tester.

När iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max presenterades tryckte Apple på en ökad batteritid med 4 respektive 5 timmar från iPhone XS-modellerna. Chippet A14 som kommer att baseras på den nya 5-nanometerstekniken lär garanterat göra iPhone 12-modellerna strömsnålare. iHacktu Pro påstår även att magnetcirkeln som vi rapporterat om tidigare kommer initialt att vara ett hjälpmedel för att hålla AirPods eller andra smartphones på plats då iPhone får Reverse Wireless Charging. Men att det senare kommer att komma skal och tillbehör som utnyttjar magnetcirkeln.

Källa: iHacktu Pro
Bild: TheApplePost

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.