Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple lanserar två nya radiostationer

Den som tror att radio är dött har helt fel för på senare tid har de blommat upp på nytt. För ett tag sedan lanserade Sonos en rad olika radiokanaler och nu lägger Apple till två nya.

Det är i ett pressmeddelande Apple meddelar att deras nuvarande radiokanal Beats 1 byter namn till Apple Music 1 och att två nya radiokanaler läggs till. Först ut har vi Apple Music Hits som kommer att spela musik från 80-, 90- och 00-talet. På kanalen kommer de även djupdyka i populära låtar genom åren, hålla intervjuer och programvärdarna är Jayde Donovan, Estelle, Lowkey, Jenn Marino, Sabi, Nicole Sky & Natalie Sky och George Stroumboulopoulos (House of Strombo).

Nästa kanal är Apple Music Country där vi kan lyssna på en mix av moderna countrylåtar, stigande stjärnor inom genren och mycket mer. Även denna radiokanal kommer ha en rad olika programvärdar och dessa består av Kelleigh Bannen, Ty Bentli, Bree, Alecia Davis, Ward Guenther, Nada och Tiera, samt Ashley Eicher och Kelly McCartney.

I sitt pressmeddelande säger Oliver Schusser, Vice President för Apple Music, Beats och International Content:

De senaste fem åren har Beats 1 funnits på plats vid alla betydelsefulla ögonblick i musikkulturen. Vi har lyft fram mänsklig närvaro och dragit till oss lyssnare med exklusiva program av några av de mest nyskapande, respekterade och omtyckta musikprofilerna”. Nu är Apple Music en unik global plattform där artister i alla genrer kan diskutera, skapa och dela musik med sina fans, och det är bara början. Vi tänker fortsätta investera i direktsänd radio och ge lyssnare i hela världen möjlighet att hänge sig till musiken de älskar.”

Källa: Pressmeddelande

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
4 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.