Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apples marknadsvärde når 2 biljoner dollar

Apple blir först i USA att nå det sanslösa marknadsvärdet av 2,000,000,000,000 dollar. På bara 21 veckor har de lyckats dubblera sitt värde.

Efter en osäker vår med covid-19 har Apples marknadsvärde stadigt tuffat på och det var under gårdagen som de under en stund värderades till summan av 2,000,000,000,000 dollar. Som mest låg en aktie på Nasdaq-börsen strax norr om 468 dollar styck. Apple blir det första amerikanska företaget att nå denna milstolpe och har dubblerat sitt värde på 21 veckor. I skrivande stund ligger dock aktiepriserna på 462 dollar styck och är ca 5 dollar ifrån marknadsvärdet på 2 biljoner dollar.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: 9to5mac

Kommentarer
10 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.