Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Epic Games Vs Apple

Epic Games lanserar en turnering i #FreeFortnites namn

Med budskapet att bojkotta Apples plattformar lanserar nu Epic Games en turnering. Vinnarna har chans att vinna ”icke-Apple”-hårdvara som Fortnite kommer fortsätta att uppdateras till.

Innan säsong 4 i kapitel 2 av Fortnite släpps den 27:e augusti och lämnar iOS-användarna kvar i säsong 3, lanserar nu Epic Games en sista turnering för alla plattformar. Turneringen som de valt att döpa till #FreeFortnite Cup, startar denna söndag. I inbjudan trycker Epic Games på att Apple låser ute alla Fortnite-spelare på iOS och påminner oss om att spelet fortsätter att finnas tillgängligt för den nya säsongen på alla andra plattformar så som PC, Mac, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Android genom Samsung Galaxy Store eller Epic games hemsida.

I prispotten finns vinster som alla tillhör dessa plattformar (förutom Mac-datorer) för att ytterligare trycka på att det finns annan ”tuff” hårdvara att spela Fortnite på. 1200 vinnare som Epic Games refererar till som ”Apple-eaters” har chans att vinna ”icke-Apple”-hårdvara så som:

20,000 kepsar delas ut till vinnare

  • Alienware Gaming Laptop

  • Samsung Galaxy Tab S7

  • PlayStation 4 Pro

  • Xbox One X

  • Nintendo Switch

Man kan även vinna ett skin som kallas ”Apple Man” och som föreställer boven i Epic Games parodi som de introducerade i samband med att de stämde Apple. Epic Games fortsätter att hoppas på att deras massiva spelarkrets ska öka trycket mot Apple.

Via: 9to5mac

Läs även

Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.