Blindtest: Sonos Playbar och Sonos Arc - vilken låter bäst?

Nu har det gått ett tag sedan Sonos Arc lanserades och Marcus och Dennis vill försöka se om den faktiskt låter bättre än sin föregångare Sonos Playbar.

Därför gör vi ett högst ovetenskapligt test där vi jämför ljudet mellan Sonos Arc och Sonos Playbar i ett klassiskt blindtest. I testet lyssnar vi dels på dialoger och sen drar vi igång en riktig pang-pang-rulle. I testet hade varken Dennis eller Marcus någon möjlighet att se vilken ljudlimpa som spelade ljud och frågan är om de kan gissa vilken som är vilken?

Lästips: Missa inte vår recension av Sonos Arc

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.