Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple Watch fortsätter att dominera smartwatch-segmentet

Apple Watch stod för över hälften av alla smarta klockor som sålts under årets första halva och fortsätter att dominera marknaden.

Topp 5 mest sålda modellerna

Av 42 miljoner smarta klockor som såldes under första halvan av 2020, så stod Apple för mer än hälften av dom enligt Counterpoint Research. Smartwatch-marknaden växte dessutom med 20% från första halvan 2019 och visade sig gå igenom vårens oroligheter utan bekymmer. Apple ökade sin egen försäljning med 22% vilket resulterade i att de stod för 51,4% av smartwatch-försäljningen.

På andra plats låg Garmins smarta klockor med 9,4%, strax därefter fanns Huawei med 8,3% och Samsung låg på en fjärdeplats med 7,2%. Counterpoint Research spår att framtidens köpare av smarta klockor kommer att lockas främst av falldetektor och SP02 för att avläsa personens syremättnad. Apple Watch S4 introducerade falldetektor och höstens Apple Watch S6 förväntas introducera SP02 till Apples smarta klockor.

Via: MacRumors
Källa/bilder: Counterpoint Research

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.