Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

iOS 14 beta 5 hintar om möjlig 120hz skärm ändå

För er som har gett upp hoppet om 120hz till iPhone 12 så kommer här äntligen lite goda nyheter. Apple kan ha avslöjat detaljen i senaste betan.

Vi har tidigare rapporterat att 120hz bildfrekvens inte verkar komma till iPhone 12, men nu visar det sig att beta 5 till iOS 14 innehåller en funktion som tyder på det motsatta. Inuti inställningarna finns en flik där man kan begränsa bildfrekvensen till 60hz, vilket inte känns så logiskt om iPhone 12 får maximalt 60hz precis som föregångarna. Skärmanalytikern Ross Young som var den största anledningen till att vi var överens om att iPhone 12 skulle bli utan 120hz, ändrar sig nu till att iPhone 12 kan få 120hz bildfrekvens men utan LTPO-tekniken eller adaptiv bildfrekvens som Samsungs Galaxy Note 20 Ultra har.

Fliken har hittats under inställningar > hjälpmedel > rörelse. Fliken har dock bara dykt upp på nuvarande iPhone 11 Pro-modeller vilket kan tyda på att det blir exklusivt till kommande Pro-modeller. Men det är vida känt hur energikrävande 120hz-skärmar är utan varken LTPO-tekniken eller adaptiv bildfrekvens som Samsung introducerade i år med Note 20 Ultra. Det ska bli intressant att se hur Apple tacklar dilemmat när det dessutom rapporterats om en ökad batteritid.

Via: PhoneArena
Bild: EverythingApplePro

Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.