Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Mophie lanserar en ny serie powerbanks med snabbladdning

Det Zagg-ägda företaget mophie presenterar nu en ny serie powerbanks som gör att vi slipper få slut på batteri i vår iPhone.

Det är totalt tre powerbanks som ingår i den nya serien och den minsta som heter powerstation kommer med ett batteri på 10 000 mAh och den kommer även med en USB-C PD-port. Det betyder att vi kan ladda vår iPhone betydligt snabbare i upp till 18W vilket är trevligt när man är på språng. Sen har vi powerstation wireless XL som även den kommer med ett batteri på 10 000 mAh och PD-port men den har även integrerad Qi-laddning så vi kan ladda både iPhone och AirPods samtidigt. Sist ut har vi powerstation XXL som kommer med ett batteri på 20 000 mAh och samtliga tre laddare kan totalt ladda tre enheter samtidigt via USB-A samt USB-C.

Samtliga powerbanks har även Prioritet+-laddning vilket innebär att om vi har vår powerbank inkopplad till ström så laddar den först upp vår iPhone och sen själva powerbanken. De kommer även utrustade med fyra led-lampor så vi enkelt kan se hur mycket batteri som finns kvar. Powerstation kostar 499 kronor, powerstation XXL kostar 599 kronor och powerstation wireless XL kostar 699 kronor. Samtliga tre kommer att gå att köpa i mitten av september hos ZAGG's EU-sida och i svenska butiker under oktober.

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.