Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Fitbit visar upp tre nya produkter som skall göra oss mer medvetna om vår hälsa

Igår höll Fitbit låda för pressen och visade upp tre helt nya produkter som skall göra våra liv lite hälsosammare.

Det här är Fitbit Sense

Fitbit Sense kommer utrustad med en rad funktioner och sensorer som skall hjälpa oss att ha bra koll på hur vår kropp faktiskt mår. Fitbit Sense kommer utrustad med världens första EDA-sensor (elektrodermal aktivitet) som kan hjälpa till att hantera stress. Genom att placera handflatan på klockans yta kan EDA-sensorn scanna av elektriska förändringar på huden. Den kommer även med avancerad pulsmätningsteknik samt en sensor som mäter temperaturen på handleden.

Detta kan vara användbart för att få reda på när menstruationen är på ingång, om man börjar få feber och mycket mer. Det ingår även en sex månaders provperiod av Fitbit Premium där vi kan se massvis av data om vårt välbefinnande. Batteritiden ligger på cirka sex dagar vilket är väldigt imponerande. Fitbit Sense kommer kosta 3499 kronor och tillbehör mellan 199-549 kronor.

Det här är Fitbit Inspire 2

Uppföljaren till Fitbit Inspire är här och den lilla miniklockan kommer nu med förbättrad batteritid på tio dagar. Den kan hålla koll på sömnen, pulsen, menstruationscykeln, vätskebalans, mat och vikt och mycket mer. På köpet med Fitbit Inspire 2 får man även ett års Fitbit Premium. Fitbit Inspire 2 kostar 999 kronor och tillbehör mellan 199-649 kronor.

Det här är Fitbit Versa 3

Fitbit Versa 3 kommer med inbyggd GPS, förbättrad PurePulse 2.0-teknik, inbyggd högtalare samt mikrofon så vi kan svara när det ringer och vi kan även använda den med Google Assistant. Designen är omgjord från Fitbit Versa 2 och är nu mer lik Fitbit Sense och har även samma magnetiska laddare. Batteritiden ligger på över sex dagar och skulle batteriet börja sina så räcker 12 minuters laddning för att klara oss hela dagen. Utöver detta har den även flertalet träningsfunktioner och det går att betala med klockan via Fitbit Pay. Fitbit Versa 3 kostar 2499 kronor och tillbehör mellan 199-549 kronor. Samtliga produkter kommer att gå att köpa i slutet av september.

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.