Apple får beviljat mönsterskydd för en ny MacBook Pro-design

Nästa MacBook Pro kommer att ha ”ultratunn” ram runt skärmen om vi kan lita på Apples senaste beviljade mönsterskydd. Är det nästa MacBook Pro med Apple Silicon tro?

Apple har fått beviljat ett mönsterskydd som rör MacBook Pro i Hong Kongs patentverk. Det är PatentlyApple som har kommer över mönsterskydden som visar skisser på den nya designen. Dessa skisser visar flera MacBook Pro som påminner väldigt mycket om nuvarande design, men med en ”ultratunn” ram runt skärmen. Det känns troligt att det är den här designen som vi kommer att få se när Apple presenterar en MacBook Pro med Apple Silicon. Flera källor tror att det kan bli så tidigt som den här hösten.

Via: PatentlyApple
Bild: NotebookCheck

Kommentarer
8 svar

Äntligen fredag och inte nog med att många av oss får chans att vila upp oss från arbete utan iPhone 13-serien är äntligen här.

Ett nytt iOS - nya buggar. Senast buggen i operativsystemet till iPhone hindrar användare från att styra AirPods Pro.

Ryktena visade sig stämma och EU skyndar nu på processen med att se till att mobila produkter delar samma laddningsport.

Att slippa kablar är alltid trevligt och något så vanligt som magneter kan nu göra att vi slipper det i allt större utsträckning.

Tillbehörstillverkaren mophie har lanserat två nya produkter som underlättar livet för oss när det kommer till laddning.

Det ser inte ut som att Fortnite återvänder till App Store inom de närmsta fem åren även om de anpassar sig till reglerna.