Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Epic Games vs Apple

Idag har Fortnite officiellt stoppats från uppdateringar till iOS/macOS

Dagen är här då Epic Games förlorar sitt utvecklarkonto för Fortnite till Apples plattformar och spelet blir utan uppdateringar.

Med alla turer kring Epic Games och Apple så har vi nått fram till punkten där iOS och macOS blir utan senaste säsongen av Fortnite. Kapitel 2 - säsong fyra kommer att nå alla sina övriga plattformar och iOS/macOS blir kvar på säsong 3 av Fortnite. Fortnite har aldrig funnits på macOS App Store och därmed inte behövt betala någon avgift till Apple, men antagligen så försvinner utvecklarkonton som rör Fortnite på både Apples operativsystem.

Epic Games har skickat ut mejl till konton som rör Fortnite om detta och skriver att det är Apple som blockerar Fortnite från att kunna få nya uppdateringar. De avslutar mejlet med att påminna om alla andra plattformar som de erbjuder Fortnite till. För dem som har kvar spelet på sin iPhone eller Mac så kommer det att gå att fortsätta spela säsong tre, men att några spellägen försvinner. Men det viktigaste är kanske att möjligheten till att kunna spela mellan alla andra plattformar och operativsystem försvinner. Så för dom som vill fortsätta spela mot sina vänner som också äger en iPhone, verkar det fungera ett tag till.

Via: 9to5mac

Läs även

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.