Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Recension: Curve Riser tar vår iMac till nya höjder

Tycker du att din iMac står för lågt och är kaoset på skrivbordet omöjligt att få ordning på?

Vi har tagit oss en titt på Curve Riser från Twelve South för att se om den dels kan göra vårt skrivbord lite renare men även om det är skönt att få upp vår iMac på lite högre höjd. Om vi skall vara helt ärliga så rynkade vi lite på näsan när vi först såg designen på Curve Riser men nu några veckor senare så har den växt allt mer på oss.

Curve Riser är ett metallstativ som helt klart är inspirerat av Curve för MacBook som vi tidigare har testat. Skillnaden är att Curve Riser istället är gjord för iMac eller annan skärm och den kommer uturustad med en förvaringshylla där vi kan gömma hårddiskar, ljudkort en Mac Mini eller vad det nu kan tänkas vara. Undertecknad redigerar mycket film så mycket lagringsutrymme är ett måste. Därför placerade jag mina fyra externa diskar på hyllan i Curve Riser och det är skönt att slippa se dem på skrivbordet. Att vår iMac kommer upp en bit i höjd är även det tacksamt men det är nästan på gränsen till för högt för vår smak.

På det stora hela så är Curve Riser ett trevligt ställ för vår iMac eller externa skärm och designen är nog inte för alla men det är otroligt skönt att slippa se kablar och externa diskar överallt på vårt skrivbord. Vi tycker dock den borde varit lite lägre då vår iMac nu hamnar nästan lite för högt upp på skrivbordet. Curve Riser kostar 999 kronor och går bland annat att köpa hos Lifestylestore och dkdwebshop.

Letar du efter fler alternativ till att göra skrivbordet renare? Missa inte våra andra recensioner på samma tema:

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.