Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Fler rykten pekar på att iPad-serien kommer få en "Pro-behandling"

I vår podd Macradion har vi flera gånger tyckt att det är dags för Apple att ge iPad-serien samma moderna utseende som iPad Pro och det ser ut som att det kan bli så.

Det var för några dagar sedan vi skrev om att den lilla snabbguiden som ligger i kartongen till alla våra Apple-produkter har läckt ut för den kommande iPad Air. I guiden fanns en bild på nya iPad Air där vi tydligt kunde se att den hade samma designspråk som iPad Pro. Men istället för Face ID så hade den Touch ID inbyggt i power-knappen.

Nu har vad som påstås vara ritningar på nästa generations vanliga iPad läckt ut och precis som med iPad Air ser vi en Pro-liknande design. Det ser även ut som att den kommer utrustad med USB-C istället för Lightning och även en magnet på sidan där Apple Pencil skall sitta och på baksidan hittar vi Smart Connector. Till skillnad från iPad Air som ryktas få Touch ID så påstås det att 8:e generationens iPad skall gå över till Face ID och få en skärm på 10,8 tum.

Detta skall som alltid intas med en nypa salt och om Apple kommer visa upp några nya iPads på sitt event nu i höst återstår att se.

Via 9To5Mac

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.