Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Nya påståenden om en 12-tums MacBook med A14X

Avslöjanden från anonyma källor inom Apples leverantörkedjor skvallrar om en kommande MacBook med 12-tums skärm. En milt sagt imponerande batteritid påstås den ha med vad som sägs vara en av de första satsningarna på Apple Silicon.

Macbook 12 tum 2016

Det är China Times som rapporterar att anonyma källor från en leverantörskedja till Apple, påstår att en 12-tums MacBook är redo att lanseras innan årets slut. Den lilla bärbara maskinen sägs använda sig av en USB-C port, precis som den MacBook som Apple lanserade 2015. Den sägs väga mindre än 1 kg och att det skall vara en A14X som driver den.

Det skulle kunna röra sig om en av Apples första satsningar på Apple Silicon som Tim Cook avslöjade under WWDC skall lanseras innan årets slut. Chippet A14X förväntas använda sig av den nya 5-nanometersteknik och tack vara dess låga energikrav, påstår källan att det ska resultera i en imponerande batteritid på 15-20 timmar. Apples leverantörer har hand om väldigt lite komponenter per färdig produkt och det är väldigt svårt för dem att avgöra vad som tillhör vad. Så med andra ord ska vi ta dessa läckor med en nypa salt.

Via: 9to5mac

Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.