Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Apple presenterar iPhone 12 , AW S6 och AirTags sent i Oktober

AirTags dyker upp efter en ”långvarig” tystnad. Tillsammans med iPhone 12 och Apple Watch S6 ska den lilla trackern presenteras enligt senaste ryktet.

Det är japanska Mac Otakara som skriver att de har fått information av kinesiska leverantörer att eventet för iPhone 12 blir av under andra halvan av oktober. Enligt dessa kommer även Apple Watch S6 och AirTags presenteras under eventet. AirTags som det har varit ganska tyst om det senaste men som det har ryktats om i närmare ett år med allt från rykten till funnen kod i iOS 13.

Mac Otakara skriver även ryktena säger att AirTags kommer att vara kompatibelt med Apples funktion App Clips, som presenterades under WWDC. Funktionen som gör det möjligt att ladda ner små appar när de snabbt behövs utan att använda mycket mobildata. Hur detta ska fungera beskrivs inte närmre men eftersom AirTags förväntas utnyttja appen Hitta känns det som en märklig kombination. Det tåls att upprepas att ta dessa rykten med en nypa salt.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.