Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Endast iPhone 12 Pro Max får snabb 5G-teknik - i tre länder

Färska rykten pekar åt att den bättre 5G-tekniken mmWave, endast kommer att fungera med vad som förväntas bli Apples största iPhone hittills. iPhone 12 Pro Max storlek, ser ut att vara just anledningen till beslutet.

Det är anonyma källor till Fast Company som påstår att endast en av Apples kommande iPhone-modeller får den snabba 5G-tekniken mmWave. Med mmWave har man kunnat mäta nedladdningshastigheter på upp till 1 gigabyte per sekund och är ofta det man ser framför sig när man talar om framtidens 5G. Dock har mmWave svårare att ta sig igenom byggnader och andra hinder, dessutom finns det bara tillgängligt på väldigt få platser än så länge. När det kommer till tekniken i våra smarta telefoner så är mmWaves behov både utrymmeskrävande och energikrävande. Vilket källorna menar är anledningen till att tekniken endast kommer att användas i den större iPhone 12 Pro Max, Apples förväntade uppföljare till iPhone 11 Pro Max.

Dessutom menar källan att endast tre länder kommer att kunna få tag i en iPhone 12 Pro Max med mmWave. Nämligen USA, Sydkorea och Japan. Detta går emot vad Ming-Chi Kuo påstod för några veckor sedan då han meddelade att Apple ska implementera både mmWave 5G och den mer tillgängliga Sub-6ghz 5G i samtliga modeller av iPhone 12. Sub-6ghz har visat sig ge en ökad nedladdningshastighet på närmare 75 procent från 4G.

Via: 9to5mac

Kommentarer
6 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.