Piffa upp din dator med två läckra skärmsläckare

Det finns många sätt att piffa upp sin dator och idag tipsar vi om två av våra favorit-skärmsläckare som går varma hemma hos oss.

Den första är en som har hängt med oss länge och den heter Padbury Clock och är skapad av Robert Padbury. Med denna får vi inga häftiga animeringar eller pampiga färger utan bjuds helt sonika på ett stilrent typsnitt i vitt på en svart bakgrund som visar vad klockan är. Det finns några inställningsmöjligheter där man kan byta till vit bakgrund med svart text och om tiden skall visas i 24-timmars format eller 12-timmars format. För att ladda ned Padbury Clock kan ni klicka er vidare här.

Den andra heter Brooklyn och är skapad av Pedro Carrasco. Skärmsläckaren baseras på animationerna som Apple visade upp under deras event den 30 oktober 2018 från Brooklyn Academy of Music, Howard Gilman Opera House. Om vi går in i inställningarna för skärmsläckaren så kan vi välja att bara visa en eller markera samtliga 62 animeringar som slumpartat dyker upp på skärmen. För att ladda ned Brooklyn kan ni klicka er vidare här.

Vad använder ni för skärmsläckare på er dator? Skriv gärna en rad bland kommentarerna om ni har tips!

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
10 svar

Det är bara dagar bort tills höstens andra event och vi går igenom vad vi tror kan visas upp av Apple på måndag.

Har du ett par AirPods Pro och har problem med knaster i lurarna? Då kan du ha rätt till gratis reparation.

Inför eventet på måndag har flera rykten cirkulerat om Apples kommande bärbara kraftpaket som tros introducera nästa Apple Silicon-chip.

Det har länge ryktats om att nya MacBook Pro-modeller med ett helt nytt M1X- eller M2-chip ska lanseras denna höst och nu kan det finnas ett datum.

Visst är det väl så att vi alltid har för få laddare eller alldeles för många kablar liggandes i stora ormbon? Men vi har kanske hittat en lösning på det.

Tile kommer med en ny produktserie och nya säkerhetsfunktioner, vi har testat Pro, Mate, Slim och Sticker taggarna.