Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple Watch Series 5 börjar försvinna från Apple.se

Runt om i världen rapporteras det om att Apple Watch Series 5-modeller är otillgängliga på Apples onlinebutiker. Kan det betyda att den snart ersätts?

9to5mac har rapporterat om att Apple Watch Series 5 har börjat bli otillgänglig i Apples onlinebutiker världen över. När vi inspekterade Apple.se visade det sig vara så även här i Sverige. När produkter på Apples hemsida börjar bli otillgängliga kan det vara en indikation på att de ska försvinna eller ersättas i sortimentet. Med flera rykten om att Apple Watch Series 6 ska lanseras inom kort känns det inte helt osannolikt att det är anledningen till otillgängligheten.

Jon Prosser påstår genom hans källor att Apple Watch Series 6 kommer att lanseras med ett pressmeddelande i eftermiddag, tillsammans med en uppdatering av iPad Air. Dock finns iPad Air (2019) tillgängligt för leverans i den svenska onlinebutiken. Det går att följa en nedräkning här på 99mac tills när det påstådda pressmeddelandet ska bli av.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.