Epic Games vs Apple

Apple behåller ”Sign in with Apple” till Fortnite

Vindarna vänder igen och Apples ”Sign in with Apple” stannar kvar till Fortnite även om spelet inte återvänder. Epic Games trycker ändå på att uppdatera sina konton med en riktig mejladress.

Apple har idag meddelat Epic Games att de inte tar bort ”Sign in with Apple” till Fortnite. Det betyder att de som har skapat ett konto genom Apples inloggning inte behöver oroa sig för att det försvinner om spelet någonsin återvänder. Epic Games meddelade på Twitter att de har fått beslutet meddelat från Apple. Epic Games meddelar dock att de tycker att alla ska följa instruktionerna de gav under veckan för att vara säker. Apples vändning kan grundas i att tvivel på Apples inloggning uppstod när det meddelades att det skulle försvinna för Fortnite.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: 9to5mac
Bild: Cnet

Läs även

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.