Epic Games vs Apple

Apple behåller ”Sign in with Apple” till Fortnite

Vindarna vänder igen och Apples ”Sign in with Apple” stannar kvar till Fortnite även om spelet inte återvänder. Epic Games trycker ändå på att uppdatera sina konton med en riktig mejladress.

Apple har idag meddelat Epic Games att de inte tar bort ”Sign in with Apple” till Fortnite. Det betyder att de som har skapat ett konto genom Apples inloggning inte behöver oroa sig för att det försvinner om spelet någonsin återvänder. Epic Games meddelade på Twitter att de har fått beslutet meddelat från Apple. Epic Games meddelar dock att de tycker att alla ska följa instruktionerna de gav under veckan för att vara säker. Apples vändning kan grundas i att tvivel på Apples inloggning uppstod när det meddelades att det skulle försvinna för Fortnite.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: 9to5mac
Bild: Cnet

Läs även

Fitbit har lanserat sitt senaste aktivitetsarmband Charge 5 och den är fullmatad med sensorer och sätt att mäta sina hälsovärden.

Äntligen fredag och inte nog med att många av oss får chans att vila upp oss från arbete utan iPhone 13-serien är äntligen här.

Ett nytt iOS - nya buggar. Senast buggen i operativsystemet till iPhone hindrar användare från att styra AirPods Pro.

Ryktena visade sig stämma och EU skyndar nu på processen med att se till att mobila produkter delar samma laddningsport.

Att slippa kablar är alltid trevligt och något så vanligt som magneter kan nu göra att vi slipper det i allt större utsträckning.

Tillbehörstillverkaren mophie har lanserat två nya produkter som underlättar livet för oss när det kommer till laddning.