Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Prenumerationstjänsten ”Apple One” lämnar spår på Android

Prenumerationstjänsten Apple One förväntas presenteras under hösten och dyker nu upp inuti datan för Apple Music till Android.

I datan för senaste betan av Apple Music till Android visas spår av Apples samlade prenumerationstjänst Apple One. I datan hittas till och med text som beskriver att Apple Music ingår i prenumerationen Apple One. Tjänsten som vi skrev om i augusti där alltså flera olika delar av Apples nuvarande tjänster samlas till en prenumeration för en mindre kostnad än om man tecknar alla var för sig. Apple One förväntas ha tre olika utbud där det billigaste alternativet kan innehålla endast Apple Music och Apple TV+, ett lite dyrare alternativ där även Apple Arcade följer med och ett sista alternativ där Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade, Apple News och lagringsutrymme på iCloud ingår. Det finns en stor chans att Apple One kommer att presenteras under eventet nästa tisdag och släppas antingen samtidigt eller kort därpå.

Via: 9to5google

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.