Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Prosser: Apple kommer lansera Apple Watch "SE" nästa vecka

Nästa vecka är det Apple-event och nu är de senaste ryktena att det kommer visas upp en billigare modell av Apple Watch.

Det är Jon Prosser som är i farten igen och efter förra veckan när hans rykten var felaktiga så får vi hoppas att detta rykte stämmer. Prosser twittrar idag ut att Apple kommer visa upp en Apple Watch "SE". Det vill säga en billigare Apple Watch som har bra hårdvara men inte den senaste designen utvändigt. Totalt handlar det om fyra modeller, två Apple Watch på 40mm, den ena med GPS och den andra med stöd för eSIM och de två andra är på 42mm och även där en modell med GPS och den andra med stöd för eSIM.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

De skall enligt Prosser ha samma design som Series 4, sakna always on-display, ingen EKG-mätare och ett M9-chip. Klockorna skall visas upp nu på Apples event den 15:e september.

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.