Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Epic Games VS Apple

Apple: Fortnite kommer inte tillbaka till App Store på minst ett år

Apple tänker neka Epic Games om ny ansökan till deras utvecklar program i minst ett år. Detta framkommer i dokument som avser rättegången mellan Epic Games och Apple.

I dokument för den kommande rättegången mellan Epic Games och Apple så står det att Apple kommer neka Epic Games om nytt tillstånd till Apples Developer Program i minst ett år. Detta kan vara anledningen till att Epic Games tidigare i veckan lämnade in en ny ansökan till rätten om att häva Apples förbud mot Fortnite i App Store. Rättegången kommer att starta om tidigast åtta månader, vilket gör att det enda som kan se till att Fortnite återvänder till iOS är om en rätt tvingar Apple till det eller om Apple själva tillåter det.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Fortnite beräknas ha ca 350 miljoner användare varav ca 116 miljoner använder en Apple-produkt. Även om alla dessa kanske inte enbart använder sig av Apples produkter till spelet så måste det vara en betydande förlust i omsättning. Epic Games fick ju tidigare besked av rätten att Apples förbud mot Fortnite skulle kvarstå men att deras spelmotor Unreal Engine skall stanna kvar till Apples plattformar. Troligtvis kommer de vidhålla att Fortnite inte kommer att återinföras i väntan på rättegången denna gången heller.

Läs även

Kommentarer
27 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.