Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Det här är Apple Watch Series 6

Tim möter upp oss i Apples högkvarter och börjar prata om hur han använder sin Apple Watch, sedan går han vidare och berättar om hur klockan har räddat liv och hjälpt användare i sin vardag.

Sen får vi möta några av dem som klockan har hjälpt och då får vi en glimt av hur klockan kan mäta syrehalten i blodet. Sen får vi se den! I Midnattsblått och en ny uppdaterad guldfärg. Men den kommer också i Product Red och Space Grey.

Klockan fokuserar på vårt välmående och ger oss blodsyrenivå-mätare och en ny hjärtrytm-teknik som ska kunna hjälpa oss förespå sjukdomar och fortsätta hjälpa oss med vår hälsa.

Series 6 får ett S6-chip som är 20% snabbare än föregående modell och en Always-On-Display som är 2,5x ljusare utomhus än tidigare.

Det visas också upp nya urtavlor och ett nytt armband vid namn Solo Loop - i ett helt stycke silikon . En ny tjänst som heter Finess+ ger oss en personlig tränare på armen för 9.99 dollar i månaden.

Apple Watch Series 6 går att förhandsboka redan nu och lanseras redan på fredag med ett pris på 4 495 kronor för den med GPS och 5 695 kronor för den med e-sim och GPS.

Artikeln uppdateras löpande...

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Dennis Klarin
Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.