Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Det här är Apple Watch SE

Apple presenterade en billigare smartklocka med namnet Apple Watch SE som tar det mesta från Series 5.

Apple Watch SE tar det mesta från Series 5 men byter namn och sänker priset. Smartklockan startar på 3 195 kronor och går att köpa redan på fredag. Apple Watch SE är dubbelt så snabb som Series 3 som Apple kommer att behålla som det billigaste alternativet i Apple Watch-familjen. Apple Watch SE kommer i storlekarna 40mm och 44mm, finns både som GPS eller med E-sim. 40mm startar på priset 3 195 kronor och 44mm startar på 3 595 kronor och går att förhandsboka redan nu och släpps på fredag. Till skillnad från Series 3 kommer den med falldetektor och har samma accelerometer, gyroskop och höjdmätare som Series 6.

Apple presenterade även en familjedelning där man kan ställa in en klocka utan iPhone för barn. Där man kan kontrollera vem barnen kan ringa eller kontakta med klockan och så klart möjlighet att se vart de befinner sig.

(Artikeln uppdateras löpande)

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.