Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Ytterligare tecken på att namnet iPhone 12 Mini stämmer

Namnet "iPhone 12 Mini" dök upp för första gången förra veckan och nu verkar det som att det faktiskt blir det officiella namnet på Apples minsta iPhone 12-modell.

Twitter-profilen @DuanRui har tidigare läckt en bild på snabbguiden för iPad Air som avslöjade dess nya utseende innan Apple lanserade den. Under dagen lade @DuanRui ut en ny bild på Twitter med påstådda EAN-etiketter till officiella skal från Apple. På etiketterna går det att läsa namnet för de olika modellerna som skalen ska passa till. Skalen är Apples klassiska silikon-skal i färgen svart och det verkar bli tre storlekar för fyra olika iPhone 12-modeller.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Först är det minstingen med 5.4 tums skärm som enligt etiketten alltså heter iPhone 12 Mini. iPhone 12 och iPhone 12 Pro verkar få samma yttre då skalet på bilden beskrivs kompatibelt med båda modellerna som sägs ha en skärm på 6.1 tum. Slutligen är det skalet för bjässen iPhone 12 Pro Max som väntas komma i storleken 6.7 tum.

Via: 9to5mac

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.