Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Snabbtest: Vi provar Xbox Remote Play med iPad Pro

Det ser mörkt ut för xCloud till Xbox på våra iOS och iPadOS-enheter men vi kommer inom kort kunna strömma våra spel till vår iPhone eller iPad.

Funktionen Xbox Remote Play fungerar som så att alla spel streamas direkt från vår Xbox till vår iPhone eller iPad via Xbox-appen. Detta kräver först och främst en stabil WiFi-uppkoppling och att du är på samma nätverk med din Xbox och din iPhone eller iPad.

Funktionen är just nu i beta-stadiet men vi blev sugna på att se hur bra det fungerade redan nu. Vi installerade den senaste betan av Xbox-appen på vår iPad Pro. Vi loggade in i appen med vårt Microsoft-konto, valde vår konsol och kopplade ihop vår Xbox-kontroll med vår iPad Pro. Vi blev även ombedda att uppdatera vår Xbox-kontroll till senaste versionen och sen var det bara att börja spela.

Vi testade detta med Forza Horizon 3 och det märks att funktionen fortfarande är i beta för bildkvalitén svajar då och då från kristallklart till väldigt lågupplöst. Inmatningarna på handkontrollen ger väldigt lite fördröjning och det fungerar faktiskt bättre än vad vi hade trott. Ljudkvalitén är god och vår iPad Pro får arbeta hårt med att trycka ut motorljuden från spelet och det låter varken platt eller tråkigt.

Remote Play till iOS och iPadOS är helt klart en lovande funktion som kommer rädda oss när spelsuget kickar in men ungarna använder TV'n. Det finns även en risk att Remote Play till Xbox kan göra att framtida toalettbesök kommer bli aningen längre än tidigare. Xbox bjuder ibland in mer folk som kan beta-testa appen så ni kan bokmärka denna sida och titta in då och då för att eventuellt komma med i betan.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.