Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Sonos och Disney+ ingår samarbete

Disney+ har äntligen kommit till vårt avlånga land och nu inleder dem ett samarbete med Sonos.

Inför lanseringen av säsong två av Mandalorian som går av stapeln den 30 oktober så kommer alla som köper en Sonos Arc eller en Sonos Beam få sex månaders fri tillgång till Disney+. Kampanjen kommer att vara aktiv mellan den 1-31 oktober 2020 för kunder som köper en Arc, Beam eller ett utvalt högtalarpaket på Sonos.com. Pete Pedersen, VP Marketing & Communiications på Sonos säger:

“Vårt mål är att göra det enklare för människor att njuta av sin favoritmusik och att kunna streama video i bättre ljudkvalité. Vi samarbetar med Disney för att ge fansen en ännu större upplevelse av en serie som redan är känd för sitt fantastiska ljud”

Ludwig Göransson som är kompositör för The Mandalorian kommer även lansera en personligt kurerad station på den relativt nystartade radiotjänsten Sonos Radio. Där kommer vi få lyssna på låtar som inspirerar honom själv och även soundtracket till den andra säsongen av The Mandalorian.

Köp din Sonos Arc eller Sonos Beam här.

Missa inte vår recension av Sonos Arc:

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.