Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

För att se Netflix i 4K HDR krävs en Mac med T2 chippet

Big Sur är snart här och det öppnar dörren för att kunna se på Netflix i Ultra HD dock så kommer det även kräva att man har rätt Mac.

De som såg fram emot att kunna njuta av 4K HDR på deras Mac med kommande Big Sur kan nu bli besviken när det visar sig kräva en Mac med T2 chippet. Det kravet gör att endast de som köpt en Mac från 2018 eller senare kan ta del av det högupplösta materialet.

På Netflix hemsida går det även att läsa vad som krävs för att spela upp Netflix i Ultra HD på externa skärmar med en Mac-dator. Nämligen en 60 Hz- och 4K-kompatibel skärm med HDCP 2.2-anslutning. T2 chippet har ju visat sig styra mycket mer än bara säkerhet så som Touch ID. Chippet styr ju även bildsignaler och ljudkontroller på Mac-datorerna. Det i kombination med de bättre grafikkorten som tillkommit de senaste åren är nog avgörande för att kunna se på Netflix i 4K HDR.

Via: Appleinsider
Bild: Ifixit

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.