Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apples TV-app kommer till fler plattformar

Om du har velat kunna hyra film eller titta på film på Apple TV+ på din Xbox så ser det ut som att det blir verklighet snart.

Apple ser ut att fortsätta expandera sin streamingtjänst Apple TV+ till fler plattformar och nästa man till rakning är Microsoft med sin Xbox One. Som ni kan se i tweeten nedan så har vissa utvalda användare fått tillgång till appen Apple TV på sin Xbox One. Sidan 9To5Mac skriver även att en av deras källor meddelar att en app även kommer att komma till PlayStation. Källan säger även att Apple arbetar på att vi skall kunna styra våra HomeKit-kompatibla tillbehör direkt i Apple TV-appen i framtiden.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via 9To5Mac

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.