Apples TV-app kommer till fler plattformar

Om du har velat kunna hyra film eller titta på film på Apple TV+ på din Xbox så ser det ut som att det blir verklighet snart.

Apple ser ut att fortsätta expandera sin streamingtjänst Apple TV+ till fler plattformar och nästa man till rakning är Microsoft med sin Xbox One. Som ni kan se i tweeten nedan så har vissa utvalda användare fått tillgång till appen Apple TV på sin Xbox One. Sidan 9To5Mac skriver även att en av deras källor meddelar att en app även kommer att komma till PlayStation. Källan säger även att Apple arbetar på att vi skall kunna styra våra HomeKit-kompatibla tillbehör direkt i Apple TV-appen i framtiden.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via 9To5Mac

Det är bara dagar bort tills höstens andra event och vi går igenom vad vi tror kan visas upp av Apple på måndag.

Har du ett par AirPods Pro och har problem med knaster i lurarna? Då kan du ha rätt till gratis reparation.

Inför eventet på måndag har flera rykten cirkulerat om Apples kommande bärbara kraftpaket som tros introducera nästa Apple Silicon-chip.

Det har länge ryktats om att nya MacBook Pro-modeller med ett helt nytt M1X- eller M2-chip ska lanseras denna höst och nu kan det finnas ett datum.

Visst är det väl så att vi alltid har för få laddare eller alldeles för många kablar liggandes i stora ormbon? Men vi har kanske hittat en lösning på det.

Tile kommer med en ny produktserie och nya säkerhetsfunktioner, vi har testat Pro, Mate, Slim och Sticker taggarna.