Snart kanske vi kan stänga av rutan som barnen hatar i Netflix

Netflix är en fantastisk tjänst med en gedigen katalog och en perfekt barnvakt men det finns en sak som är lite störande.

Om barnen inte riktigt är uppe i ålder och har fått ansvar att manövrera fjärrkontrollen hemma så har säkert många föräldrar hört dem skrika efter ett tag. Detta då Netflix pausar materialet som visas upp och ställer frågan om vi fortfarande tittar. Nu rapporterar flera användare av tjänsten att de har fått möjligheten att stänga av denna funktion. Det verkar handla om ett begränsat antal användare som har tillgång till det men förhoppningsvis rullas funktionen inom kort ut till alla.

Källa Twitter

Skriven av Marcus Attefors

Apple har presenterat höstens iPhone-modeller och vi har försökt plocka ut lite vad som skiljer modellerna åt.

ZAGG lanserar idag flera olika skärmskydd för Apples nya modeller samt tio olika mobilskal för iPhone 13-serien

Det är sällan Apple pratar om AirPods på sitt event utan oftast skickar de ut ett pressmeddelande och sedan går de att beställa.

iPhone 13-serien ser ut att bli riktigt lovande med nya filmlägen och förbättrad optik och även sensorpanelen har krympt.

Då var höstens event avklarat och är vi nöjda eller ville vi ha mer? Macradion går igenom allt som presenterades.

De nya iPhone 13 Pro-modellerna stöder 4K ProRes-videoinspelning, men det finns en hake om du vill fånga video i högsta kvalitet - du behöver en ‌iPhone 13 Pro‌ eller Pro Max med minst 256 GB lagringsutrymme.