Ikoner på iPhone 12 och en ny Apple TV dyker upp på iCloud

Imorgon är det äntligen dags för iPhone-fest och Apple verkar ha varit lite tidiga med att lägga upp vissa ikoner på iCloud.

Ikonerna som Apple har lagt upp skall illustrera iPhone 12 när man loggar in på iCloud och äger en sådan telefon. Det är Twitter-kontot Apple Software Update som står för upptäckten och trots att ikonerna är väldigt små så tycks det se ut som att den mer kantiga designen som vi hittar i iPhone 4, iPhone 5 och iPad Pro faktiskt kommer tillbaka.

Strax efter upptäcktes även en ny ikon för Apple TV och även om utseendet på ikonen är oförändrad så avslöjar ikonens namn att det gäller en helt ny Apple TV. Namnet AppleTV6,1 tillhör Apple TV 4K och det nya namnet lyder AppleTV11,1 och kan alltså tyda på att vi får se en ny Apple TV imorgon eller inom en snar framtid. Tidigare rykten har skvallrat om att en kommande Apple TV kan vara mer inriktad på spel med det kraftfulla chippet A12X eller A12Z tillsammans med en dedikerad spelkontroll.

Oavsett vilket så behöver vi inte gissa och sia så länge till då Apple kommer hålla låda imorgon 19:00.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Attefors

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.