Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

iPhone 12 laddar dubbelt så snabbt med MagSafe

Sedan iPhone fick trådlös laddning har den endast haft stöd upp till 7,5 watt men med MagSafe kommer den siffran att dubbleras.

Innan iPhone äntligen anammade trådlös laddning för tre år sedan var det många som trodde att Apple skulle använda sig av en egen proprietär teknik. Sedan dess har iPhone varit kapabel till Qi-laddning upp till 7,5 watt. Likaså med iPhone 12-serien förutom om man väljer att ladda med Apples nya MagSafe-system som ger stöd upp till 15 watt.

Med MagSafe erbjuds dock ett sätt att faktiskt kunna hålla i sin iPhone under tiden den laddas och Apple släpper flera skal i samband med iPhone 12 som ser till att funktionen fungerar som den är tänkt. Just nu går det att köpa Apples MagSafe-laddare för 495 kronor och en MagSafe Duo för iPhone 12 och Apple Watch förväntas komma snart.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.