Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Det kommer inte gå att ha HomePod och HomePod mini i ett steropar

Igår visades HomePod Mini upp som blir lillebror till vanliga HomePod och får en nätt prislapp på 99 dollar.

Till allas besvikelse så var Sverige inte ett av länderna som kommer kunna köpa en HomePod Mini men vi misstänker att flera bolag i Sverige kommer köpa in den och sälja den ändå. Oavsett så ställde sig många HomePod ägare frågan om de kommer kunna para en HomePod och en HomePod Mini så de tillsammans blir ett stereopar. Jim Dalrymple har nu gått ut och svarat på den frågan och säger:

"The short answer is no. You can't make a stereo pair of a ‌HomePod‌ and a ‌HomePod mini‌. You can make a stereo pair of two HomePods or two ‌HomePod‌ minis, but you can't mix and match the two products."

Han fortsätter och berättar att det inte heller kommer kunna gå att koppla en HomePod och en HomePod Mini till Apple TV samtidigt utan det behöver vara två likadana enheter för att det skall fungera.

Via Macrumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
4 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.