Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Det är inte bara Apples iPhone 12-serie som kommer sakna laddare och EarPods i kartongen

EarPods och laddare kommer inte finnas i kartongen till iPhone 12-serien men även i äldre modeller tas dessa nu bort.

På eventet i tisdags så meddelade Apple att iPhone 12-serien inte kommer innehålla en laddare och EarPods i kartongen utan vill man ha dessa så får de köpas separat. Enligt Apple är anledningen till detta för värna om miljön då de flesta redan har både EarPods (eller andra hörlurar) hemma samt en laddare. Så i kartongen kommer vi enbart hitta en USB-C till Lightning-kabel. Men detta ingrepp verkar inte enbart ha gjorts på iPhone 12-serien utan går vi in på Apples hemsida och tittar på iPhone XR, iPhone 11 och iPhone SE så ser vi att samtliga av dessa saknar laddare och EarPods i kartongen.

Så detta kan vara värt att tänka på om du som företag köper in telefoner eller som privatperson som kanske idag inte har en laddare från Apple med USB-C.

Källa: Apple

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.