Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Morgonprogrammet "Good Morning America" klämmer på iPhone 12

iPhone 12 har inte hittat sig ut på YouTube i händerna på techskribenter ännu men morgonprogrammet Good Morning America har fått tag på ett exemplar.

Vi hade nog räknat med att se en första titt på nya iPhone 12 av Marques Brownlee eller någon annan stor techgigant men lite förvånande så fick morgonshowen "Good Morning America" den först. Det är ABC:s Becky Worley som har fått testa iPhone 12 och iPhone 12 Pro. I videon får vi se hur MagSafe fungerar i verkligheten och vi får även en bättre titt på hur iPhone 12 i blått och iPhone 12 Pro i pacific blue ser ut och de går igenom den nya optiken.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
5 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.