Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Benchmarks talar för att iPhone 12 kan vara nedklockad

Batteristorlekarna har läckt ut för iPhone 12 Mini och iPhone 12 vilket kan vara anledningen till att vi ser tidiga testresultat som är lite sämre än väntat i olika benchmarks.

Antutu har fått in benchmarks på Apples senaste chip A14 som sitter i både iPad Air och iPhone 12-serien. Resultaten visar sig skilja lite och detta kan bero på att Apple har valt att nedklocka chippet i iPhone 12 för att spara in på batteridriften. Batteristorleken har även läckt ut för iPhone 12 Mini och iPhone 12 vilket visar på 2,227mAh i Mini och 2,815 mAh i storebror iPhone 12.

Även om det är för tidigt att veta om dessa benchmarks går att lite på så är det lite märkligt att iPhone 11 har ett försprång i grafikkort enligt Antutu. Men det kan mycket väl vara så att Apple valt att även nedklocka den då vi sällan behöver all den prestandan i vår iPhone. Men det man inte får glömma är att A14 kommer med så mycket mer fördelar än bara ren processorkraft och grafik. Som Apple berättade när iPhone 12 presenterades så görs det 11 biljoner beräkningar varje sekund som bland annat ser till att det blir snygga foton och att vi får Dolby Vision i videoinspelningar.

Bilder/via: Phonearena

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.