Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Vi packar upp iPhone 12 och iPhone 12 Pro

På fredag är det dags, då kommer äntligen iPhone 12 och iPhone 12 Pro och vi är många som har längtat efter dessa telefoner.

I den här videon gör vi en så kallad klassisk unboxing där vi dels tittar på vad som gömmer sig i kartongen till iPhone 12 och iPhone 12 Pro samt de nya skalen. Vi tittar även närmare på MagSafe och hur bra den nya laddaren faktiskt sitter kvar på telefonen. Inom kort kommer ni även kunna se vår recension av dessa telefoner så missa inte att prenumerera på vår YouTube-kanal Macradion.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
16 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.