Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

iPhone 12 Pro Max har ett mindre batteri än sin föregångare

iPhone 12 Pro Max är större och bättre men batteritiden verkar bli detsamma som föregångaren.

Nya registreringar i Kina visar att iPhone 12 Pro Max har ett mindre batteri än dess föregångare, iPhone 11 Pro Max. Nämligen 7 procent mindre med en batterikapacitet på 3,687 mAh medan iPhone 11 Pro Max släpptes med 3,969 mAh. Enligt Apple kommer dock iPhone 12 Pro Max ha samma batteritid enligt deras beräkningar. Men eftersom ingen får tag i ett exemplar förrän vi närmar oss 13 november lär vi få vänta med att se verkliga resultat om batteritid.

Via: MacRumors

Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.