Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Guide: Så återskapar du en säkerhetskopia från en beta-version till ny iPhone

Det är många som i skrivande stund har beta-versionen av iOS 14 på sin mobiltelefon och i den här guiden går vi igenom hur man får in sin säkerhetskopia på sin nya iPhone.

Imorgon släpps iPhone 12 och iPhone 12 Pro och många kör i skrivande stund på den publika betan av iOS. Detta kommer skapa problem för dem som imorgon får hem sin nya iPhone och vill få in sin iCloud-backup på sin nya telefon. Detta då den nuvarande telefonen har en högre version av iOS än vad den nya telefonen har. För att lösa detta krävs det att den nya telefonen även har den senaste betan och så här gör du:

  1. Starta din nya iPhone och gå igenom installationsprocessen.

  2. När du får frågan om du vill återskapa från en säkerhetskopia väljer du ställ in som ny iPhone.

  3. Fortsätt installationen och när den är klar går du in på följande adress via Safari på din telefon (https://beta.apple.com/sp/betaprogram/welcome).

  4. Ladda ned betaprofilen för iOS 14 på din nya iPhone och starta sedan om telefonen när du blir ombedd att göra så.

  5. När telefonen har startats om går du in i inställningar - allmänt - programuppdatering. Installera sedan den senaste beta-versionen och när det är klart skall vi återställa telefonen igen. Gå in på inställningar - allmänt - nollställ - radera allt innehåll och inst.

  6. När telefonen sedan är rensad så går du igenom installationsprocessen och väljer din senaste säkerhetskopia från din gamla iPhone.

Missa inte heller:

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
6 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.