Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Falltester utmanar Ceramic Shield på iPhone 12

Falltester är sällan särskilt pålitliga eller motiverade men ändå tittar man i förhoppning om att ens blivande telefon ska klara sig bäst.

En ny iPhone betyder att YouTube fylls med falltester där telefonerna utsätts för fall från diverse höjder. Filip Koroy som är mer känd som EverythingApplePro är inte sen med att utsätta Apples senaste iPhone för sina hemska tester. iPhone 12-serien marknadsförs med att vara förstärkta mot fallskador upp till fyra gånger bättre än iPhone 11-serien och det verkar som att det stämmer. Ta en titt själva men kom ihåg att vara rädda om era nya telefoner och försök att undvika att tappa dem.

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
24 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.