Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

MagSafe kan lämna en cirkel efter sig på skalen

De som är rädda om sina skal gör rätt i att ta av dem innan de laddar med MagSafe om de vill undvika att märka dom med en cirkel runt loggan.

På bilden ovan är det ett av Apples silikonskal som tydligt visar märken efter att ha laddats med MagSafe och nu går även Apple ut med ett varnande finger om att laddaren inte får användas med det nya plånboksfodralet i läder. På Apples hemsida går det att läsa i manualen för MagSafe att man måste ta bort sitt iPhone Leather Wallet innan man fäster MagSafe-laddaren vilket har gjort att MacRumors har börjat spekulera i om den nya laddarens märken blir extra tydligt i läder. Bilden som kommer från en av MacRumors läsare har gjort att det spekuleras i dess forum om det även skulle kunna göra avtryck på ens iPhone med långvarig användning.

Bild: MacRumors

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.