Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: tre versioner av A14 - två för Mac-datorer

I det senaste ryktena påstår den här tidningen veta både vad chippen heter och vilka Mac-datorer de kommer att sitta i.

Enligt en artikel i Taiwanesiska tidningen China Times så kommer det tre versioner på chippet A14 som nu sitter i iPhone 12-serien och iPad Air. Det något väntade A14X kommer att sitta i nästa iPad Pro och en kommande MacBook som ryktas ha en skärm på 12 tum. Detta skulle då alltså vara Apples första Mac med Apple Silicon.

Sedan nämns en variant med titeln A14T och kodnamnet Mt. Jade (Yu Shan, högsta berget i Taiwan) som enligt tidningen kommer att sitta i en iMac som förväntas lanseras under första halvan av 2021. Slutligen skriver de att det även kommer att sitta det första egendesignade grafikkortet från Apple i denna iMac.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
4 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.