Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Enligt en ansökan till FCC har iPhone 12 tvåvägsladdning

Dessa rykten har cirkulerat länge men nu verkar det åtminstone finnas dokumenterat från Apple att funktionen finns tillgänglig.

En skribent för VentureBeat med namnet Jeremy Horwitz har lyckats komma över ansökningsdokumenten från Apple till FCC, dit alla produkter som sänder ljud- eller bildsignaler måste anmälas och godkännas i USA. I denna ansökan nämns det att utöver MagSafe och dess funktioner att iPhone 12 kan trådlöst ladda kompatibla tillbehör upp till 5 watt och även "framtida tillbehör från Apple".

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Det finns en del spekulationer i om framtida AirPods-modeller kommer att få magnetsystemet i MagSafe och med det kunna fästas på laddarna och enklare kunnas laddas med iPhone. Rent teoretiskt skulle Apple kunna öppna upp funktionen på iPhone 12 genom en uppdatering av mjukvaran.

Via: Appleinsider

Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.