Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Kvartalsrapport: iPhone-försäljningen har gått ned men tjänster stiger kraftigt

Apple har presenterat hur deras senaste kvartal har gått och precis som tidigare kvartal så går det uppåt i de flesta kategorierna.

Apple har presenterat sin senaste kvartalsrapport och försäljningen ökade till 64,7 miljarder dollar från 64 miljarder dollar samma period förra året. Den rena vinsten landade på 12,67 miljarder dollar jämfört med 13,69 miljarder dollar samma period förra året. Försäljningen av iPhone-modeller sjönk 20,7 procent men däremot gjorde de rekord för Mac och sina andra tjänster. Försäljningen av tjänster så som Apple Music, Apple TV+ med flera steg från 13,3 miljarder dollar till 14,5 miljarder dollar. Mac-försäljningen steg från 7,4 miljarder dollar till 9 miljarder dollar.

Tim Cook berättar även att han är optimistisk kring försäljningen av iPhone 12-modellerna och tidiga siffror visar att det har börjat bra.

Källa: Apple

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.