Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

iPhone 12 Mini kommer endast kunna laddas med 12 Watt med MagSafe

Senaste dokumenten från Apple visar begränsningar för iPhone 12 Mini och hela iPhone 12-serien om man laddar med MagSafe tillsammans med tillbehör.

Nya dokument i Apples support visar att iPhone 12 Mini kommer att begränsas till 12 Watt med MagSafe. Både iPhone 12 och iPhone 12 Pro laddas med 15 Watt med den nya laddningsplattan och en 20 Watts PD-strömadapter. Men med begränsningen för iPhone 12 Mini verkar det som att fjolårets 18 Watts PD-strömadapter skulle räcka för att komma upp till de 9 volt och 2.03 ampere som krävs för att kunna ladda iPhone 12 Mini på max.

I dokumenten går det även att läsa att om något tillbehör är inkopplat i lightning-porten så kommer laddning med MagSafe att begränsas till endast 7.5 watt för att minimera risk för överhettning. Detta gäller hela iPhone 12-serien.

Via: MacRumors

Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.