Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: iPad Pro med Mini-LED kommer under första kvartalet

Vi har länge hört rykten om att Apple är intresserade att gå över till Mini-LED i sina produkter och kanske får vi se första enheten med tekniken redan i början av nästa år.

Det är den koreanska sidan ETNews som rapporterar att LG kommer att tillhandahålla Mini-LED-skärmar till Apple som skall användas i nästa modell av iPad Pro. Skärmarna skall gå in i massproduktion i slutet av året och under första kvartalet 2021 så skall iPad Pro med Mini-LED lanseras. Utöver detta så meddelar de även att Apple planerar att köra på Mini-LED i framtida MacBook- och iMac-modeller.

iPad Pro uppdaterades i mars 2020 och bjöd inte på jättemycket nytt utöver Apples A12Z Bionic-processor, bättre optik och LiDAR så vi får se om Apple levererar ordentligt under första kvartalet av 2021.

Missa inte vår recension av iPad Air - iPad Pro´s lillebror:

Via: Macrumors

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.