Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Netflix vill göra det lättare för oss med beslutsångest

Har du också spenderat oändligt många timmar på att bara sitta och bläddra igenom innehållet på Netflix? Snart kanske lösningen är här.

Netflix satte streaming på kartan för ett par år sedan och dagens ungdom vet knappt vad linjär-TV är för något. Nu verkar Netflix vara lite sugna på att backa bandet och gå tillbaka till det linjära genom att lansera en egen TV-kanal. Kanalen heter Netflix Direct och testas just nu i Frankrike där Netflix har cirka 9 miljoner prenumeranter som nu kan titta på en vanlig hederlig kanal men med material från Netflix utbud.

Kanalen är inbakad i Netflix egna app och har du svårt att välja vad du skall titta på kan du bara sätta på kanalen och luta dig tillbaka och förlora all kontroll över vilken film eller tv-serie som visas. Om Netflix Direct kommer att lanseras på fler marknader återstår att se efter Netflix har utvärderat vad fransmännen tycker.

Missa inte att se när vi testar en lite dummare fjärrkontroll till vår Apple TV:

Källa: Variety, Bild: TVBEurope

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.