Så ser du kvällens event

Ikväll är det äntligen dags för Apples tredje event den här hösten och för er som har följt ryktena så verkar det vara samstämmigt att en Mac med Apple Silicon kommer lanseras.

Ikväll 19:00 är det med stor sannolikhet dags för Apple att dra av skynket för (minst) en Mac-dator med Apple Silicon. För att ingen ska missa detta så ska vi försöka se till att ni vet exakt vart det går att se eventet. Eventet drar igång den 10 november 19:00 svensk tid och det absolut enklaste sättet att titta på eventet är via Apples hemsida eller YouTube.

Kommer du inte bänka ned dig i soffan och använda din Apple TV så är det bara att gå via länken nedan på din iPhone, iPad eller Mac:

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Recension: iPhone 12 och iPhone 12 Pro - en magnetisk dragningskraft

Exklusivt: Första svenska recensionen av iPad Air

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
8 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.