Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Det här är nya MacBook Pro 13"

Apple fullkomligt pumpar ut nya modeller idag och utöver MacBook Air och Mac Mini så fick vi idag även en MacBook Pro 13".

Till dess yttre ser MacBook Pro precis likadan ut som sin föregångare men på insidan har det hänt desto mer. Med M1-processorn får vi nu en 8-kärnig processor med 2,8 gånger snabbare prestanda. När det kommer till grafiken så är den 5 gånger snabbare och Apple säger att MacBook Pro 13" är 3 gånger snabbare än de bäst säljande windows-datorerna i samma prisklass. Vi får en batteritid på 17 timmar om vi surfar på webben, 20 timmar om vi tittar på video och det är den längsta batteritiden en Mac någonsin har haft.

Prislappen ligger på samma nivå som tidigare och börjar från 15 995 kronor.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
14 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.