Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Kostnadsfri obegränsad lagring försvinner från Google Photos

Vad som har varit för bra för att vara sant länge nog kommer nu att justeras till nästa sommar. Nämligen Googles kostnadsfria lagring som varit obegränsad för komprimerade foton.

Google Photos är en av de mest populära och enklast rekommenderade lagringstjänsterna. Även om tjänsten har komprimerat foton och video har de tillhandahållit gratis obegränsad lagring för just de med ett konto på endast 15GB. Men nu kommer detta att förändras och oavsett upplösning på bild och video kommer vi nu att behöva betala för att kunna använda mer lagring än 15GB.

Google ger sina användare tid på sig att förbereda sig inför förändringen som kommer att ske den 1 juni 2021 och även om man har laddat upp foton innan dess som har använt sig av Googles komprimering kommer dessa inte räknas in som belastning på ens konto efter datumet. Så med andra ord lär det bli en ganska smärtfri förändring för de flesta och de som använder en Google Pixel kommer fortsätta ha en obegränsad lagring.

Via: Wired

Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.